Personal training Heerhugowaard

Personal training Heerhugowaard

Ben je opzoek naar een eerlijke, betrouwbare personal trainingssessie in Heerhugowaard?
Dan zit je hier goed! Onze enthousiaste personal trainer die gespecialiseerd en gediplomeerd is staat voor je klaar! Wij van Perfect Shapes willen het beste voor onze klanten, we proberen vanaf het eerste moment je in de goede weg te motiveren zodat jij jouw doel zeker gaat bereiken met onze hulp! We willen ervoor zorgen dat jij lekker in je vel en met plezier jouw doel tegemoet gaat, daarbij maken we een voedingsschema en een trainingsschema voor jou, zodat je weet waar je aan toe bent als je het avontuur met ons aangaat.

Wij werken tijdens Corona volgens de regels van het RIVM: Zie hier

 

Meer dan alleen trainen!

Personal training in Heerhugowaard is niet alleen fysieke hulp maar we ondersteunen en coachen je mentaal ook. Dat is onze specialiteit en wat onze personal trainer het liefst doet.
We doen tot nu toe vooral 1 op 1 trainingssessies en ook 2 op 1 trainingssessies, maar staan ook open voor eventuele aanvragen van 3 op 1.

Onze personal trainer geeft de klant het liefst de benodigde aandacht die ze nodig hebben bij het bereiken van hun doel. We staan er dan ook voor dat we altijd eerlijk tegen je zullen zijn en al onze beloftes nakomen. We geven onze lessen dan ook in het Nederlands en in het Engels.
Ben je opzoek naar personal training in Heerhugowaard, maak dan zeker gebruik van ons gratis intake gesprek. Kom zo snel mogelijk langs zodat we kunnen bespreken hoe snel we jou doel samen kunnen behalen en dat je jezelf weer helemaal comfortabel voelt in je eigen lichaam. Heb je eventueel nog vragen, is iets niet helemaal duidelijk of zijn we iets vergeten te vermelden, neem dan zeker contact op met ons zodat we samen eruit kunnen komen. We hopen we je snel te mogen ontvangen op ons gratis intake gesprek!.

Personal Trainer in Heerhugowaard en omgeving nodig?

Bij Perfect Shapes bent u aan het juiste adres! Vraag gerust vrijblijvend een intakegesprek aan en dan kunnen wij samen jou doelstellingen in kaart brengen!

072-2340310

Bel ons gerust!

Mail ons!

Voor vragen of informatie

Gratis intake

Vraag vrijblijvend een intakegesprek aan!