Personal training Heiloo

Personal training Heiloo

Op zoek naar een personal trainer in de omgeving van Heiloo? Dan ben je bij Perfect Shapes aan het goede adres.
We zijn eerlijk, open en betrouwbaar en op die manier proberen we ons te onderscheiden van de andere personal trainers. We komen al onze beloftes na! Ons doel is dan ook om te zorgen dat jij jouw doelen kunt behalen met onze hulp en inzet. We kijken vanaf het begin naar hoe gemotiveerd je bent en wat jouw doel is en of het haalbaar is maar daar gaan we dan samen aan werken.

Perfect Shapes is onder leiding van Stefan Bakker die graag al zijn klanten de benodigde aandacht kan geven om op een zo efficiënt mogelijke manier te werk te gaan. Hij houd zich strikt aan zijn planning.
Hij doet zowel 1 op 1 trainingssessies maar ook 1 op 2 trainingssessies zodat de aandacht goed verdeeld is en dat we ons kunnen focussen op het behalen van jouw doel!

 

Wij werken tijdens Corona volgens de regels van het RIVM: Zie hier

Wat je van ons kan verwachten!

Als klant bij Perfect Shapes helpen we je ook met het verbeteren van je levensstijl, we helpen je met het maken van een voedingsschema en we maken samen een trainingsschema op jouw gepaste tijden. We doen ook in het proces mentale coaching en ondersteuning om je beter in je vel te kunnen laten zitten. Ben je niet tevreden over de lessen, of ben je niet tevreden over het resultaat of zie je helemaal geen resultaat dan krijg je je geld gewoon terug!

Ben je enthousiast om personal training te krijgen bij Perfect Shapes twijfel dan geen moment, vraag een vrijblijvend gratis intake gesprek aan, zodat we meteen kennis kunnen maken en met jou kunnen gaan kijken wat jouw doel is! We hopen je snel te kunnen ontvangen.
Heb je nou zoiets van: het is mij nog niet helemaal duidelijk neem dan zeker even contact met ons op en dan beantwoorden we graag al je vragen.

Afkomstig uit Heiloo en op zoek naar een personal trainer?

Twijfel dan geen moment en neem direct contact op of vraag geheel vrijblijvend een intakegesprek aan om kennis te maken met de personal trainer van Perfect Shapes!

072-2340310

Bel ons gerust!

Mail ons!

Voor vragen of informatie

Gratis intake

Vraag vrijblijvend een intakegesprek aan!