Over Perfect Shapes

Over Perfect Shapes

Perfect Shapes is opgericht door Stefan Bakker, een zeer gemotiveerde en gespecialiseerde personal trainer, en is allemaal ontstaan uit passie en liefde voor mensen helpen met het bereiken van hun doel.
Wij zijn een eerlijk bedrijf en maakt geen loze beloftes, tevens staan wij open voor het begeleiden van jong en oud.
Wat Perfect Shapes nu doet is allemaal hoe we het zelf zouden. We hebben vergelijkbare processen doorlopen bij andere personal trainers, en vanuit daar hebben we vastgesteld wat wel werkt en wat niet werkt. De personal trainer in Alkmaar wilt dat je als klant gemotiveerd raakt om je doel te bereiken en hij staat klaar om dat zo soepel mogelijk te laten lopen.
Perfect Shapes is gevestigd in Alkmaar maar ontvangt ook geregeld mensen uit Heiloo en Heerhugowaard. Daarnaast voorziet de personal trainer in zowel Nederlandstalige als Engelstalige trainingen wanneer dat nodig is!

Wij werken natuurlijk volgens de regels van het RIVM: Zie hier

Reële doelstellingen is wat bij ons telt!

Perfect Shapes is goed in het motiveren van zijn klanten en het stellen van doelen. Het behalen van deze doelen is vaak dan ook meer een garantie dan een uniek iets.
We helpen onze klanten dan ook graag met het maken van voedingsschema’s en trainingsschema’s. We doen 1 op 1 en 1 op 2 trainingen maar we staan ook open voor eventuele aanvragen voor bijvoorbeeld een 1 op 3.
Als Perfect Shapes zijnde gaan we voor alle doelstellingen die je voor ogen hebt als ze realistisch zijn, zo niet dan zullen we er altijd uitkomen hoe we jou doelstelling wel realistisch kunnen krijgen. We zorgen ervoor dat je vanaf het begin met een fijn en gemotiveerd gevoel kan beginnen.

Zou je per direct willen beginnen maak dan snel een afspraak voor ons gratis intake gesprek en laat ons horen waarom jij wilt beginnen en wat je doelen zijn, dan kunnen we samen bepalen hoe snel we jou doel kunnen bereiken.
Heb je nog vragen of dingen die eventueel niet duidelijk zijn voor je neem zeker contact met ons op en we helpen je graag verder.

Direct kennismaken met Perfect Shapes?

Dat kan! Neem direct telefonisch contact op de personal trainer van Perfect Shapes of vraag geheel vrijblijvend een intakegesprek aan!

072-2340310

Bel ons gerust!

Mail ons!

Voor vragen of informatie

Gratis intake

Vraag vrijblijvend een intakegesprek aan!