Hoofd Ingrediënten;
500 gram vitafiber (online te koop)
10 scheppen (450gr) eiwitpoeder
220ml water
Extra ingrediënten voor smaak/topping:
PB2 poeder (75gr)
Notenmix ongezout (175gr)
3 handjes gepofte rijst
Cacao nibs (75 gr)
Benodigdheden:
1 maatbeker
Grote beslagkom + garde
Ovenschaal
Bakpapier + aluminiumfolie
Magnetron en vriezer
Bereidingswijze:
Mix de 500 gr vitafiber met de 220ml water tot een egaal beslag.
Verwarm dit even in de magnetron tot het warm is (niet kokend).
Voeg eiwitpoeder (en eventueel pb2) toe. Roer tot alles goed gemixt is.
(Voeg eventueel gepofte rijst en de cacao bits toe. Roer tot alles goed gemixt is.)
Schep het beslag in de ovenschaal en verdeel gelijkmatig. Garneer met de noten.
Zet de ovenschaal 2 uur in de vriezer. Knip ondertussen het bakpapier in stukken zodat je daar straks de repen in op kan vouwen. Haal het beslag uit de vorm. Snij nu de “taart” in 12 stukken zodat je 12 repen hebt. Verpak nu de repen apart. Wikkel ze eerst in bakpapier en doe er vervolgens aluminiumfolie overheen. Bewaar ze in de vriezer.
Eet smakelijk!
Recente reacties